Mitt navn er

 Enok Leonhardsen

og jeg er født 20. januar 1954 i Bø i Vesterålen.

I begynnelsen skapte Gud himmel og ....... Nei. Det blir å gå for langt tilbake i tid. Men i første halvdel av femtiårene ble det født noe som viste seg å være meg. Til stor glede for mange. Og flere har det blitt. 

Bortsett fra småflørting i barndommen, ble det ikke dreis på livet før jeg traff Margunn mens jeg jobba i Ålesund. Vi gifta oss i 1979, og fikk Kay, vår førstefødte, et år etter. Så hadde vi en pause i seks år før vi fikk Randi, vår datter.  Passe stor familie. Lett å holde rede på.  :-))

Vi hadde det godt fram til Margunn fikk kreft høsten 1994. Dette var noe vi holdt mest mulig skjult. Det viste seg at sykdommen hadde tatt grådig for seg i det stille. Det var bare å gjøre mest, og best  mulig ut av den alt for korte tiden hun hadde igjen. Hun døde sommeren 1998.

Et år etterpå fant jeg Liv, og etter hvert er vi startet på ny frisk, med mange nye erfaringer som kan hjelpe oss å mestre motgang lettere. Hun vant en drømmereise til Verona i Italia, og bad meg med. Vi dro i slutten av mars 2000. Det ble en drømmetur full av opplevelser. På denne turen fikk vi bli kjent med hverandre på en litt spesiell måte. Hadde ingen andre å tenke på en hel uke. Her forlova vi oss - rett ved siden til Julie (Romeos dame). Liv har egen side som du kan titte innom. Hun flytta inn hos oss ved nyttår 2000, og 3. august 2002 gifta vi oss i det noe stille. Vielsen foregikk i Skjerstad kirke, med den nærmeste familie samla. I alle fall dem som kunne komme. Mer om bryllupet på egne sider.

12. mars 2003 ble jeg hjerteoperert. En anginasak skulle få sine by-pass, så jeg skulle slippe mer smerter. En beskrivelse omkring denne saken på egen side. Se "Hjertesaken" i menyen.

Utdannelse/jobb

I syvårsalderen begynte jeg på skole som de fleste andre, og tiden var ikke kommet da ungdomsskole var realitet. Derfor gikk jeg syv år på folkeskole, ett år på framhaldsskole, og skulle videre på yrkesskole. Mens jeg venta på plass der, tok jeg to år landbruksskole. Så fulgte to år yrkesskole med mål å bli bilmekaniker. Og det lykkes. Sommeren -73 hadde jeg jobb hos Volkswagen på Sortland (Sortland Auto), året etter mekaniker på SAAB (Bilservice Pettersen & Skogly) samme sted. Jeg flytta jeg til Ålesund, og begynte på Mercedes der (Bilsenteret AS). Etter hvert flytta jeg til Mo i Rana, og begynte på Mercedes der (Hemnes Bilverksted - nå Hemnes Bil AS). Og der er jeg enda.

Hobby/fritid

Ellers driver jeg litt med min frimerkesamling og turer i naturen - både dit jeg kan kjøre, og dit jeg må gå. Våren 1999 kjøpte jeg en datamaskin som jeg utforsker, og hele familien er hekta på den. Har også skaffet en brukt liten av samme merke, som er liten-maskin. Så slipper vi å slåss om den ene, og kan arbeide flere samtidig. Jeg har ikke kurs innen data, men lærer det meste ved hjelp av prøve-og-feile-metoden, samt hjelpemenyen. Også denne hjemmesiden er et resultat av selvstudium. Har også laget hjemmesider til Rana Kormakeri. Disse vedlikeholder jeg også. Så blir det litt annet innimellom.

Copyright  2000/2004

web@en-li.com

02.11.10